Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση ΔΟΕ

Προετοιμασία ημερίδας 3ης Ιουνίου

Συνάδελφοι

            Σε συνέχεια του από 23/5/2016 εγγράφου μας, με το οποίο σας ενημερώναμε για την πραγματοποίηση της ημερίδας με θέμα: «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ – ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ. Κριτική και διεκδικήσεις», την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ώρα 9.00– 15.00  στο Ξενοδοχείο «Novotel»,  είναι απαραίτητο να δοθεί η ανάλογη προσοχή στα παρακάτω ώστε να είναι δυνατή η ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ημερίδα συμμετέχουν :

·         Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Καρύστου.
·         Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής.
·         Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Καρύστου, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. (Θα είχε ιδιαίτερη αξία να γίνει προσπάθεια ο συνάδελφος να μην είναι ο Διευθυντής, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει επιπλέον αφού έχει μικρότερο ωράριο).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάθε Σύλλογος θα συμπληρώσει, απαραίτητα, το έντυπο που επισυνάπτουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων οι οποίοι θα συμμετέχουν στην ημερίδα.
Το έντυπο να επιστραφεί με email στη Δ.Ο.Ε. συμπληρωμένο μέχρι την Πέμπτη 2  Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 (email: secretariat@doe.gr ).



Τονίζουμε ότι δικαίωμα τοποθέτησης στο τμήμα της εκδήλωσης με τις τοποθετήσεις των συνέδρων θα έχουν μόνο όσοι έχουν δηλωθεί στη σχετική κατάσταση.
Ο χρόνος που θα δοθεί για την τοποθέτηση του εκπροσώπου του Δ.Σ. όποιου Συλλόγου έχει να παρουσιάσει συγκεκριμένη εργασία που έχει πραγματοποιήσει το Δ.Σ. με τους συναδέλφους των σχολικών μονάδων, θα είναι επτά (7) λεπτά.
Ο χρόνος για την τοποθέτηση μεμονωμένων συνέδρων τέσσερα (4) λεπτά.
Κανένα άλλο θέμα εκτός της θεματολογίας της ημερίδας δεν θα συζητηθεί στην εκδήλωση.
Οι οδηγίες αυτές (που αποτελούν ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.) καθώς και η τήρηση τους είναι απαραίτητες αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μεγάλος αριθμός συναδέλφων που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: