Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση.


Συναδέλφισσες,Συνάδελφοι
  1.    Με αφορμή το έγγραφο του δντη εκπσης περί συνδρομών, σας ενημερώνουμε ότι δεν πρέπει να κάνετε τίποτα. Η συνδρομή θα παρακρατηθεί από την ΕΑΠ αυτόματα κατά τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο. Η υπογραφή μας υπάρχει ήδη στην κατάσταση ψηφισάντων. Συνεπώς δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια. Η παρακράτηση ισχύει για όσους συναδέλφους η μισθοδοσία εκτελείται από τον Πειραιά. Οι συνάδελφοι των οποίων η μισθοδοσία εκτελείται από άλλο ΠΥΣΠΕ, καθώς και των μεταταγμένων, αναπληρωτών ΕΣΠΑ – ΑΜΩ, θα περάσουν τα μέλη του δσ να την εισπράξουν σε δύο δόσεις όπως και των υπολοίπων.
 Η συνδρομή φέτος ανέρχεται για μόνιμους και αναπληρωτές στα 30Ε, για τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ στα 20Ε και τους ΑΜΩ στα 10Ε .

    2.    Σχετικά με την έκπτωση στις κάρτες ΟΑΣΑ επισημαίνουμε τα εξής: Όσοι συνάδελφοι είχαν βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ - και ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ-, δικαιούνται δωρεάν και τον μήνα Φλεβάρη, με δεδομένο ότι υπήρξε μείωση στις τιμές των εισιτηρίων.
Συνεπώς οι νέες κάρτες οποιασδήποτε κατηγορίας, ή οι παλιές που δεν ήταν για όλα τα μέσα μεταφοράς θα ανανεωθούν από 1η Φλεβάρη και πρέπει  μέχρι την Πέμπτη 22 Γενάρη, να δοθούν στα μέλη του ΔΣ, χρήματα και μια φωτογραφία.
Οι παλιές που ίσχυαν για όλα τα μέσα θα συγκεντρωθούν από τα μέλη του ΔΣ  στο τέλος Φλεβάρη εφόσον θα  ανανεωθούν από 1η Μάρτη.



                                            Για το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: