Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου

  Πάνω από 150 γονείς ,  συμμετείχαν το απόγευμα της Τρίτης 20/5 στη συνέλευση  για τις συγχωνεύσεις  του 5ου και του 22ου σχολείων.
  Ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος  «Ν.Πλουμπίδης», η Ένωση Γονέων Κερατσινίου , οι  διευθύντριες και εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι  δημοτικών κινήσεων , τοποθετήθηκαν δηλώνοντας την αντίθεσή τους με το νέο κύμα συγχωνεύσεων.
  Ακούστηκαν αρκετές γνώμες και προτάσεις για την οργάνωση των δράσεων ενάντια στις συγχωνεύσεις. Έγινε συζήτηση και οργανώθηκε η άνοδος στο Υπουργείο την Τετάρτη με πούλμαν  από το σχολείο με γονείς και δασκάλους .
 Από τη μεριά της Ένωσης Γονέων ανακοινώθηκε ότι  την επόμενη Τρίτη 27/5 στις 2.30μ.μ.  καλεί σε συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘ μαζί με την ΑΣΓΜΕ.
Διατυπώθηκε απ’ όλους η ανάγκη για κοινό και συντονισμένο αγώνα ώστε μαζί και με τα υπόλοιπα σχολεία ,τους συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικών να αναπτυχθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στις συγχωνεύσεις και τους υποβιβασμούς που πλήττουν άμεσα το δημόσιο σχολείο.
Αποφασίστηκε νέα συνέλευση την Τρίτη 27 Μάη στις 6.30 μ.μ., όπου θα καλεστούν σωματεία, φορείς και συλλογικότητες της πόλης για να υπάρξει μεγαλύτερη μαζικοποίηση του αγώνα.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: