Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΣ TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ 
ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.



Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου, δείχνει  για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο.

Ο αυταρχισμός και η καταστολή στη χτεσινή μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση ήταν ιδιαίτερα σκληρός. Αθρόες συλλήψεις, βία, τραυματισμοί, επίδειξη δύναμης και τρομοκράτησης του λαού, επιστρατεύτηκαν από την αστυνομία του κ. Δένδια, την ίδια στιγμή που μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Κερατσινιώτικου λαού πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, χτυπούσαν με πέτρες τους διαδηλωτές ομάδες μαυροφορεμένων παρακρατικών.

Η αστυνομική βία είναι απαραίτητος όρος για να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή και αντεργατική τους πολιτική. Η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία, ο εκφοβισμός και ο εκβιασμός της εργαζόμενης πλειοψηφίας είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΤΡΟΪΚΑ. 

Είναι η χούντα της συγκυβέρνησης, των αγορών, των τραπεζών που στέλνει σήμερα τα ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις των πολιτών, προσπαθώντας να διαλύσει τις  μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Η ΓΣ του συλλόγου μας δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως οι εκφοβισμοί, οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία, η καταστολή δεν μας πτοούν.



Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: